IGM Zagorje, d.o.o.

Savska cesta 1
1410 Zagorje ob Savi

Telefon: 03/56-55-560
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Politika zasebnosti

Obletnica

 

IGM Zagorje obletnica Helca Krasnik: Apnence (1966)

200-letnica apnarstva je izjemen dogodek, ki ga doživi le malo katero podjetje. Je namreč tudi 200 let IGM. Od ustanovitve prvega podjetja pa do danes se je res zamenjalo že vse: imena, lastniki, organizacijske strukture, tehnologija, način razmišljanja in poslovanja, ljudje. A vendar je šlo pri tem za neprekinjen razvoj, ki je pripeljal do današnjega stanja. Brez te osnove in tega razvoja danes IGM-a ne bi bilo.

Praznovanje 200 letnice apnarstva razumemo kot dolgoročno poslovno naložbo in priložnost, da opozorimo nase, utrdimo odnose in si pridobimo zaupanje in naklonjenost vseh skupin, ki lahko pripomorejo k izboljšanju ali pa zavrejo razvoj IGM. Skrbno proučujemo mnenja in želje najpomembnejših skupin, jih upoštevamo in jim sporočamo:

lastnikom:
Zavedamo se lastnih prednosti in priložnosti na trgu, imamo vizijo in obvladamo marketinške in managerske postopke, da jo uresničimo. Predstavljamo trden strateški temelj razvoja industrije gradbenega materiala v Sloveniji.

zaposlenim:
Vsak zaposleni je pomemben člen podjetja, posebej izobražen za specifičnost proizvodnega procesa. Vaše delo je koristno, delovno mesto pa varno in pravično plačano. Želimo, da ne le vi, ampak tudi člani vaše družine začutite IGM kot svoje podjetje.

poslovnim partnerjem:
Naši izdelki in storitve so kvalitetni, zanesljivi in cenovno ugodni. Smo dobri plačniki dobav in odlični proizvajalci. Okolje nas ceni in podpira. Vas, svoje naročnike in dobavitelje cenimo, ne le kot poslovne partnerje, ampak tudi osebno.

Zasavcem:
Želimo, da ste ponosni na naše podjetje, da vam predstavlja neločljiv del Zagorja in Zasavja in posebno vrednoto. Da postane tudi zaradi našega podjetja Zagorje in Zasavje boljše in življenje več vredno. Že 200 let zagotavljamo premnogim zaslužek. Trudimo se, da bi bila naša proizvodnja kar najbolj čista in zdrava za okoliško prebivalstvo. Za skupno korist smo se pripravljeni odpovedati delu svojega zaslužka. Podpiramo razvoj kraja, šolanje in ureditev okolja.

občini:
IGM je pomemben dejavnik stabilnosti, urejenosti in gospodarske uspešnosti. Predstavlja tradicijo in perspektivo Zagorja. Smo pomembna opora občinski politiki, koristen in za sodelovanje vedno pripravljen partner. Zagotovljeno imamo stabilno poslovanje, zato je tudi naš dotok v občinsko blagajno stabilen. V letu 2003 smo za proračunska sredstva in ostale dajatve namenili 498.247,37 EUR (119,4 milijonov tolarjev). Upoštevamo koristi občine in okolja, prilagajamo in ekološko saniramo svojo proizvodnjo, urejamo okolico. Leta 1987 smo za občinsko komunalno deponijo brezplačno odstopili 50.000 m2 zemljišč. V zadnjih 6 letih smo za vlaganje v okolje namenili 320.480,72 EUR (76,8 milijona tolarjev). Čeprav majhen kolektiv, smo dejavnik stabilnosti in blagostanja.

sporočilo vsem:
Vse kar smo dosegli, smo dosegli skupaj. Naše koristi se prepletajo. Naša povezanost nam daje moč. Zato tudi proslavimo skupaj in delajmo v skupno korist še naprej.

template joomla 1.7
Z brskanjem po nasi spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piskotke, ki so namenjeni vasi boljsi uporabniski izkusnji na nasi spletni strani. S klikom na desni gumb, potrjujete naso politiko piskotkov in se strinjate z uporabo piskotkov.