IGM Zagorje, d.o.o.

Politika zasebnosti

Apnenčeva moka

APNENČEVA MOKA

Nova slika za apnenčevo moko IGM

O izdelku

Apnenčeva moka IGM je naravni anorganski material. Uporablja se v kmetijstvu, gradbeništvu in ekologiji. Pri kmetovanju, vrtnarstvu in sadjarstvu jo uporabljamo za fizikalno in kemično izboljševanje tal in varstvo rastlin. Apnenčeva moka IGM zmanjšuje kislost tal, veže prisotne težke kovine, izboljšuje strukturo tal in povečuje plodnost zemlje. Učinkuje počasneje od apna, vendar dalj časa in brez poškodb mikroorganizmov, pomembnih za procese v agro proizvodnji. Granulometrijska  sestava  omogoča kar najboljšo aktivnost moke v zemeljski masi. Apnenčevo moko IGM odpremljamo v rinfuzi in embalirano v big-bag vreče.

template joomla 1.7
Z brskanjem po nasi spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piskotke, ki so namenjeni vasi boljsi uporabniski izkusnji na nasi spletni strani. S klikom na desni gumb, potrjujete naso politiko piskotkov in se strinjate z uporabo piskotkov.