IGM Zagorje, d.o.o.

Telefon: 03/56-55-560

Politika zasebnosti

3.10.2013 - Dan apnarjev

Zagorski apnarji s ponosom obeležujemo že 209 let obstoja!

Zagorski apnarji s ponosom obeležujemo že 209 let obstoja. Na dan apnarjev, 3. oktobra, se vsako leto spomnimo svojih prednikov, ki so omogočili, da se danes lahko pohvalimo s tako visokim jubilejem. Marljivost, odrekanje in spoštljiv odnos zaposlenih do podjetja in dela nas je pripeljalo še skozi eno težko leto. Situacija na trgu nam, tako kot tudi mnogim drugim, ni najbolj naklonjena. Vendar pa verjamemo, da se bo naš trud obrestoval in bomo iz krize izstopili kot zmagovalci. S polno paro bomo delali še naprej, se razvijali in iskali nove tržne poti.

PRODAJA GUMI TRANSPORTERJEV

V prilogi si lahko ogledate ponudbo za prodajo gumi transporterjev.

Priponke:
Odjemi to datoteko (Prodaja gumi transporterjev.pdf)Prodaja gumi transporterjev.pdf[ ]128 Kb

3.10.2012 - DAN APNARJEV

V sredo, dne 3.10.2012 bomo apnenčarji zabeležili 208. leto obstoja. 208 let je že preteklo, odkar sta erarična glažuta in z njo tesno povezana apnenica po ukazu iz Dunaja pričeli delovati. Apnarska industrija je bila del Zagorja v dobrih in slabih časih, zato moramo biti ponosni na naše podjetje, ki mnogim zagotavlja delo in preživetje. Običajno smo naš prazniki obeležili z družinskimi pikniki, ker pa se je kriza dotaknila tudi nas, že nekaj časa izvajamo različne varčevalne ukrepe in zato  smo tudi vse prireditve ob praznovanju našega praznika  ter ostale prireditve v letošnjem letu odpovedali.

S skupnimi močmi bomo zagotovo tudi to krizo, kot že mnoge druge, prebrodili in nadaljevali z našo tradicijo poslovanja in obeleževanja praznikov.

Obvestilo

27.5.2013 - OBVESTILO

Na skupščini v Salonitu Anhovo so bile dne 24.5.2013 sprejete spremembe, katere si lahko ogledate v prilogi.

Priponke:
Dostopaj do tega URL ja (http://www.spletnisvet.net/IGM_PRIPONKA/Obvestilo.pdf)Obvestilo.pdf[Obvestilo]85 Kb

Spremljajte onesnaževanje zraka v Zasavju

Od danes dalje lahko na spletni strani http://www.kvalitetazraka.si/ spremljate onesnaževanje v Zasavju.

template joomla 1.7
Z brskanjem po nasi spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piskotke, ki so namenjeni vasi boljsi uporabniski izkusnji na nasi spletni strani. S klikom na desni gumb, potrjujete naso politiko piskotkov in se strinjate z uporabo piskotkov.