IGM Zagorje, d.o.o.

Savska cesta 1
1410 Zagorje ob Savi

Telefon: 03/56-55-560
E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Politika zasebnosti

Vizija podjetja

 

Poslovna filozofija je utemeljena v geslu »spoštujem naravo«. Pomeni spoštljiv in partnerski odnos ne le do naravnega, ampak tudi do poslovnega in družabnega okolja, ki se kaže v naših prizadevanjih po neoporečni proizvodnji okolju prijaznih materialov, dobičkonosnem poslovanju, zadovoljstvu zaposlenih, korektnem poslovanju in aktivnem sodelovanju pri razvoju Zagorja in Zasavja.

Temelj našega poslanstva je že več kot 207-letna tradicija apnarstva, gibalo pa sodobna tehnološka spoznanja in okoljevarstvene norme.

IGM je bil ustanovljen zato, da zagotavlja visoko kvalitetne, sodobni tehnologiji prilagojene, okoljsko neoporečne apnene materiale za uporabo v industriji, pri varovanju okolja in v gradbeništvu, zaposlenim zadovoljstvo pri delu in socialno varnost, lastnikom pa dobiček.

Naš cilj je vzpostaviti okoljsko neoporečno proizvodnjo ter odlično in z evropskimi standardi usklajeno poslovanje ter ostati najmočnejši in najkvalitetnejši proizvajalec tehnoloških, ekoloških in gradbenih apnenih materialov v regiji. Postati hočemo pomembno gibalo razvoja okolja, v katerem živimo. Zaradi nas bosta Zagorje in Zasavje lepša in življenje boljše. To niso želje, to je vizija, ki jo uspešno uresničujemo.

Kako smo jo uresničevali v letu 2007 si lahko pogledate v kratki predstavitvi.

template joomla 1.7
Z brskanjem po nasi spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piskotke, ki so namenjeni vasi boljsi uporabniski izkusnji na nasi spletni strani. S klikom na desni gumb, potrjujete naso politiko piskotkov in se strinjate z uporabo piskotkov.